משנת 2005 ועד היום, עירד אייכלר וקבוצת "שכולו טוב" שהקים, פועלים על מנת לשלב אנשים בעלי חסמים תעסוקתיים וחברתיים בקהילה.
הם פיתחו עסקים ומיזמים שונים ופתחו מודלים מקצועיים שהפכו להיות סטנדרט מוביל בעולם שאפשרו לאנשים בעלי מוגבלויות להשתלב בקהילה ובתעשייה.
עירד והצוות שלו מביאים חדשנות, יצירתיות ויזמות מגוונת ויוצאת דופן לכל פרויקט שלהם כדי ליצור מציאות שבה אנשים עם מוגבלות אינם מודרים מהחברה.
האזינו לשיחה המרתקת שבה עירד משתף בין השאר:
עירד אייכלר הוא יזם עסקי חברתי, מייסד ויו"ר קבוצת "שכולו טוב" ומיזמים נוספים. ממפתחי "מודל היחידה המשלבת", זוכה פרס האו"ם לשילוב אנשים עם מוגבלויות בעבודה מטעם Zero Project לשנת 2017.
ב-2005 עירד הקים את קבוצת "שכולו טוב", עמותה שמטרתה לקדם את השתלבותם של אנשים עם התמודדויות נפשיות בקהילה, על ידי יצירת הזדמנות שווה בתחומי התעסוקה, החברה, התרבות והפנאי ככלי לקידום מסע ההחלמה האישי של כל מתמודד. הקבוצה מספקת שירותי שיקום בכל רחבי הארץ לאלפי אנשים, ומעודדת את עובדיה השכירים ואת המתמודדים המקבלים שירותים במסגרתה להתנדב ולתרום בעצמם לקהילה באמצעות עשייה חברתית.
קבוצת "שכולו טוב" כוללת בתוכה מעל עשרה מיזמים שונים, ביניהם: שמונה מפעלים משלבים המהווים מסגרת תעסוקתית שיקומית בתחום הייצור, פרויקט "סיפור חוזר", "קפה טוב" רשת בתי קפה הפועלים בקהילה, "משחק חוזר" ושירותי תעסוקה נתמכת.
קבוצת שכולו טוב אינה מקבלת תרומות או מתנדבים, ומעודדת את עובדיה השכירים ואת מקבלי השירות להתנדב ולתרום בעצמם לקהילה באמצעות עשייה חברתית. הקבוצה הינה ספק שירותים מוכר של משרד הבריאות, משרד הבטחון הביטוח הלאומי.
כחלק מפרויקט השילוב, פיתח עירד את "המודל המשלב", שנועד לסייע לאנשים בעלי מוגבלויות להשתלב בשוק העבודה. המודל הצליח להביא לשילוב של 25% מהמשתקמים בשוק העבודה, מה שהביא להתעניינות גוברת והולכת במודל במדינות נוספות כמו גרמניה, יוון, ספרד, איטליה, אירלנד, ווייטנאם, דרום אפריקה ואוסטרליה.
בימים אלו עירד הקים חברת סטארט אפ בשם chairs7 הנותנת תמיכה לאנשים במשברי חיים מתוך החזון להיות המקום לקבל בו תמיכה לכל אדם העובר משבר חיים.